Wat is een Supra HDMI AOC kabel?

Active optische HDMI-kabel, UltraHD 4K@60Hz resolutie met HDR ondersteuning.

Supra AOC bevat actieve aansturingen die de HDMI-uitgang omzetten in optica en terug, solide verwerkt in de vergulde metalen behuizing waardoor de connectoren goed worden afgeschermd. Bovendien is het AOC-concept volledig Plug & Play, vereist geen stuurprogramma’s of externe krachtbron.

Zo houdt je je vrijheid van installatie ook in de toekomst, met behulp van Supra AOC, volgens de nieuwe normen van HDMI overdracht-snelheden en afstanden! (maximale lengte 100 meter).

Dus ?

Er is een verandering in het verzenden van datastromen over afstand. Inmiddels komen we dicht in de buurt van wat mogelijk is om met elektriciteit te verzenden. De nieuwe generatie formaten en bandbreedtevereisten zijn uiterst uitdagend, terwijl de alsmaar toenemende draadloze apparaten voor kwaadwillende interferentie zorgt. Bijna imuum voor deze interferentie is het medium “licht”. En daarmee is glasvezel tegenwoordig de enige mogelijkheid om ultrasnelle gegevensoverdracht te realiseren zonder verlies van hoge resolutie en andere gewenste standaarden. Overdrachtmogelijkheid is gegarandeerd op lange afstanden en een ander groot voordeel is dat glasvezel van nature galvanisch is geïsoleerd en het dus uitgesloten is dat er interferentie wordt verspreid. Alles ten faveure van de perfecte overdracht.

Gegeven deze stand van de techniek heeft Supra de AOC (actieve optische kabel) HDMI ontwikkeld. Deze combinatie van optische en elektrische overdracht garandeert een verliesvrije overdracht van 4K Ultra HD (3840×2160 pixels / 60Hz) over een afstand van maarliefst 100 meter! Supra AOC bevat actieve stuurcircuits die de HDMI-uitgang omzetten in optica en weer terug, discreet verwerkt in de Supra gepatenteerde vergulde metalen behuizingconnectoren. Bovendien is het AOC-concept volledig Plug & Play, vereisen geen stuurprogramma’s of externe stroombron, ideaal voor een zeer nette installatie. Breid je installatievrijheid en je toekomst dus uit met Supra AOC en zet nieuwe standaarden voor HDMI-overdrachtssnelheden en -afstanden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *