0 Items - 0
0
 • No products in the cart.

Bang & Olufsen aansluiten op een ander merk flatscreen televisie? Wij leggen graag uit hoe!

Smart Living - maatwerk in domotica, beeld en geluid

Bang & Olufsen aansluiten op een ander merk flatscreen televisie? Wij leggen graag uit hoe!

Bang & Olufsen aansluiten op een ander merk flatscreen televisie? Wij leggen graag uit hoe!

Wij krijgen regelmatig de vraag als het mogelijk is om een Samsung flat screen aan te sluiten op een Bang & Olufsen muziek systeem. En elke keer kunnen wij met fierheid zeggen, ja dat doen wij ook, of neen beter, dat kunnen wij ook!

beolab samsung tv

 

Je kent ze misschien of je hebt zelf misschien één van de iconische Beosound B&O luidsprekers (of radio). Prachtige design en prachtige klank. Nog altijd, na zoveel jaren. Misschien heb jij ook een Beovision Bang & Olufsen televisie gekocht en daar wringt het schoentje. Je zou heel graag het B&O televisie toestel willen vervangen maar je vreest ervoor dat je daardoor ook je gehele Beolab en Beosound apparaten moet vervangen (en die doen het net nog zo goed!)

Dankzij Smart Living hoeft dit niet!
Dankzij onze oplossing wordt het mogelijk om jouw Bang & Olufsen luidsprekers aan te sluiten op je platte tv van Samsung. Een klein opmerking, deze oplossing is niet alleen bruikbaar op een Samsung toestel, maar ook op een Philips, Sony, LG en vele andere tv toestellen.

Hoe werkt dit dan?
We hebben (dit zijn vaktermen, mijn excuses!) een “converter” nodig. Zo’n converter is een klein apparaatje wat ervoor zorgt dat we het audio signaal dat uit jouw televisie komt probleemloos kunnen omzetten naar een signaal dat de B&O luidsprekers begrijpen. We kunnen deze B&O speakers op diverse manieren aansturen. Dit kan via de RCA aansluiting of via de Powerlink Bang & Olufsen aansluiting. Op verschillende televisie toestellen is deze aansluiting vrij specifiek. Hierdoor vernemen wij graag eerst het type nummer van jouw flatscreen tv zodanig dat wij de juiste oplossing kunnen aanbieden

Zoe jij de handleiding? Download hem hier!

Interesse in zo’n oplossing?

tv aansluiten op bang olufsen speakersKoop deze unieke oplossing rechtstreeks in onze webshop!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!Author

Eigenaar van een #mancave bedrijf. Wij installeren #geluidoveral #multiroom #smartliving #tv #luidspreker #ninja dingen. Aansluit hulp nodig? #dtv

Comments (3)

 1. corneel van den branden

  beste Tim kan dat systeem van u een dolby surround effect creeeren.ik heb een samsung 800reeks en 4 pentas van b&o

  1. Hallo, deze oplossing kan inderdaad een dolby surround effect creëren (mits wat toevoegingen) – contacteer ons vrijblijvend via info@smart-living.be voor meer details!

 2. Geachte ik ben op zoek naar een speaker kabel voor mijn beosound 9000, die met die puntjes, weet alleen niet hoe zo’n kabel heet.
  Zouden jullie me dat kunnen vertellen?

  1. Dat is hoogstwaarschijnlijk een Powerlink kabel (dat is een ronde stekker met allemaal pinnetjes in) of een Masterlink kabel; dat is een kabel die tussen de Bang & Olufsen apparaten wordt aangesloten. Die ziet er dan weer rechthoekig uit en heeft allemaal kleine pinnetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Enter your keyword