Waar kunnen wij mee helpen?

Smart Living is een all-in-one solution provider voor domotica, elektriciteitswerken, wifi en multimedia. Wij ontzorgen door de gehele installatie van domotica, elektriciteitswerken, wifi en multimedia in jouw woning op ons te nemen. Dankzij onze ervaring en goede contacten met gerenommeerde leveranciers zijn wij één van de beste systeem integrators in België en Nederland.

Wat is domotica?

Domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en informatica, telematica en robotica. Een synoniem van domotica is huisautomatisering. Dit komt ook tot uiting in de definitie: ‘De integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.’ Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen binnenshuis en buitenshuis. Hiermee is de vraag ‘wat is domotica’ beantwoord en leggen we je verder uit welke systemen Smart Living ondersteunt en voldoende ervaring mee heeft om jouw de perfecte oplossing te kunnen bieden!

Elektriciteitswerken?

Ook deze werken nemen wij voor onze rekening. Zo zorgen wij ervoor dat jij slechts één adres hebt om jouw woning te bekabelen en te voorzien van de laatste nieuwe domotica technieken. Door van A tot Z tot werken zijn wij de perfecte (ver)bouw partner!

Wij specialiseren ons in verschillende domotica oplossingen; aangepast aan ieders wensen.

domotica banner

Waarom Smart Living?

o uitvoering van elektriciteitswerken
o draadloos of bekabelde oplossingen
o supereenvoudige bediening
o project opvolging van A tot Z
o Domotica : Jung, Gira, Berker, Schneider…
o IoT : Fibaro, Control4, Savant, DigitalStrom
o makkelijk zelf aan te passen dankzij Savant
o vereenvoudigde afstandsbediening
o koppelbaar met alarm, garagepoorten, HVAC, …..
o opmaken bekabelingsplannen
o koppelingen naar verschillende audio en televisie merken

Kiezen VOOR KNX domotica

Waarom kiezen voor een gestandaardiseerd domotica systeem?”

We zouden jou kunnen overladen met allerhande technische informatie over KNX om jou te overtuigen dat KNX het betere domotica systeem is. Smart Living doet dit niet. Wel vatten we KNX voor je samen in 10 kernzinnen die aangeven wat de grote verschillen zijn met alle andere domoticasystemen die op dit moment op de markt zijn. KNX bestaat reeds meer dan 20 jaar.

contacteer ons

Ontdek al onze domotica oplossingen

Ga jij nieuw-bouwen dan adviseren wij het KNX domotica systeem, lees alvast hier onder meer!

knx installeren

KNX is een open/niet merkgebonden systeem. Er zijn meer dan 300 fabrikanten wereldwijd die specifieke producten voor KNX ontwikkelen. Daarenboven zijn er nog tal van andere fabrikanten die koppelingen maken om producten te integreren in het KNX systeem. In 2006 kreeg KNX het statuut van (ISO/IEC) wereldstandaard voor wat betreft de communicatie tussen de verschillende KNX componenten.

In ongeveer 40 onderzoek- en ontwikkelingscentra verspreid over 20 landen worden continu nieuwe KNX producten ontwikkeld en bestaande producten verder verbeterd. Een (EIB)/KNX systeem van twintig jaar geleden kan nog steeds geactualiseerd worden met KNX componenten van 2013. Er zijn meer dan 10.000 actieve en getrainde partners/installateurs verspreid over 70 landen.

Reeds meer dan 10.000 producten werden getest en conform bevonden aan de KNX standaard. Kies je voor KNX dan kies je voor een vooruitstrevend systeem dat je steeds kan actualiseren en waarop je verder kan bouwen. Extra troef: de service van meer dan 300 fabrikanten. KNX is een open standaard voor de automatisatie van woningen en gebouwen. Het is het enige systeem dat voldoet aan de eisen van de Europese (EN50090) en Internationale (ISO/IEC 14543) norm voor huisautomatisatie.

Met KNX regel je op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier je zonwering, verlichting, verwarming/koeling, ventilatie, … en meet je je water- en energieverbruik en energieproductie.

contacteer ons vrijblijvend voor al jouw domotica vragen