Met ’s werelds beste domotica-systeem Savant brengen wij de bediening van jouw A/V apparatuur, verlichting, klimaatsturing, gordijnen,  beveiliging en andere samen onder de meest gebruiksvriendelijke interface op de markt. Vanuit de applicatie is de bediening van jouw gehele woning beschikbaar in slechts twee beweging. Swipe tussen je kamers of om je televisie te bedienen.

Remote Acces, waar ook ter wereld

Niet alleen in je eigen woning, maar eender waar ter wereld kan jij op je Savant woning inloggen en bijvoorbeeld de camerabeelden bekijken of op weg naar huis alvast de verwarming een graadje of twee hoger zetten. Dit alles uiteraard via een hyper beveiligde omgeving. Jouw woning veiligheid is één van onze basis principes.

Hoe werkt de Savant applicatie?

Savant compatibiliteit

Savant werkt vlekkeloos met samen met een diversiteit aan andere merken zoals KNX, Control4, Z-Wave, Philips, Sonos, Siedle, Samsung, Lutron, Crestron en allerlei versterkers, televisie toestellen, alarm systemen … het aanbod is onbeperkt!

Zelf scenes creëren, met audio en video

Daarnaast creëer jij met de Savant app zelf op eenvoudige wijze scenes zoals ‘alles uit’, ‘goedemorgen’, ‘filmavond’, ‘romantische avond’ enzoverder. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het zelf toevoegen van een foto van je eigen woonkamer, keuken, … is een exclusiviteit die alleen bij Savant aanwezig is. Er komt geen dure programmeur meer aan te pas om je eigen persoonlijke setting te ontwerpen.

savant applicatie

Er zijn nogal wat ‘domotica’ systemen op de markt verkrijgbaar die jouw ook een soort functionaliteit zoals dit beloven. Wees gewaarschuwd: voordat jij het weet heb jij niet vier afstandsbedieningen, maar zes verschillende applicaties op jouw smartphone geïnstalleerd. En dat is nou net niet wat Smart Living en Savant beloven.

Met Savant’s ‘Single App Home’ heb jij de allerlaatste techniek in huis om op de achtergrond het zware werk eentonige werk verricht, terwijl jij alleen de fantastische interface ervaart! Savant is niet alleen geschikt voor domotica systemen in huis, ook voor bedrijven, kantoren en horeca zaken biedt het een aantal prachtige oplossingen.

Lees meer op de Savant >> website

De perfecte universele bluetooth afstandsbediening

Elite Partners zoals Sonos, Siedle en Apple.

Sonos, het meer dan gekende multiroom audio merk heeft voor compatibiliteit gezorgd tussen hun multiroom geluidsysteem en de eenvoudige afstandsbediening van Savant. Deze partnership wilt zeggen dat er geen ingewikkelde programmaties (lees dure!) aan te pas komen en hierdoor toekomstzekerheid kan gegarandeerd worden.

savant belgie

Over Savant

Savant is één van de marktleiders in home control en automation en één van de snelst groeiende Smart Home bedrijven. Met krachtige technologie, gebaseerd op MacOS van Apple, brengen zij de vier pijlers van automatisering (verlichting, klimaat, entertainment en beveiliging) bij elkaar in een applicatie die beschikbaar is voor Apple en Android toestellen. Savant maakt het mogelijk om jouw hele woning te bedienen met één aanraking en levert daarmee de beste ervaring van Home Automation.

Savant is een topper!

Savant is al lang bekend in Amerika, zo koos Steve Jobs ervoor om zijn jacht in te richten met Savant. Sonos verkoos eveneens elite partner te worden, Siedle intercoms volgde in maart 2016 en KNX heeft een award in 2016 toegekend aan een Savant integrator op de duitse Light + Building beurs. Savant praat eveneens met Nest, Belkin en Philips en dan spreek ik nog niet over de afstandsbediening met voice control! Wij geloven in de toekomst en Savant is daar zo ééntje van!

Lees meer op de Savant >> website

LG_Feature-Pro-Home-Control-2

Zelf Savant ondekken?

Installeer de demo applicatie op jouw smartphone, klik hier voor iOS en hier voor Android.

Lees nog meer over Savant.

Wired Magazine – Savant ontwerpt de nieuwste, coolste afstandsbediening – website

Smart Home Universal Remote – Lets kick some ass – website

Gizmodo – The Simple Approach to home automation – website

Cnet – Meet Savant Remote, a really smart universal remote that Steve Jobs might approve of – website

Lees meer op de Savant >> website

LG_Hero-Savant-Pro_0