Doorbird – De draadloze deurbel

Wat is DoorBird?

DoorBird is een elektronische deurbel die je op afstand kan monitoren via je iPhone of iPad. Handig als je op je bureau of kantoor zit en er een bezorgdienst voor je deur staat met een pakje. Het idee is heel eenvoudig, in de deurbel zit een HD-camera met een bewegingssensor.

Als er iemand voor je deur staat ontvang je een notificatie op je device en kan je niet alleen meekijken maar ook communiceren met het bezoek. De sensor en camera zijn voorzien van een night-vision mode zodat je ook een bericht ontvangt als er minder leuke figuren voor je deur staan.

Niemand komt langs de bewegingssensor

Perfecte allround zichtbaarheid: dankzij de geïntegreerde high-end bewegingssensor weet de DoorBird altijd wat er in en voor uw huis gebeurt. De 180° infrarood bewegingssensor kan, indien gewenst, de bel af laten gaan zonder dat de bezoeker de deurbel heeft aangeraakt. Dat is heel interessant nietMet de DoorBird kan je op elk moment van de dag controle houden over bijvoorbeeld de pakketbezorging. Daarnaast kan het apparaat bewegingen om het huis registreren. Op deze manier kun je snel ongewenste indringers registeren.

draadloze beweging sensor

Creëer extra veiligheid

Je kunt nu makkelijk een veilig huis creëren door middel van deze wifi deurbel. Deze draadloze bel kan onder andere video streamen naar je smartphone. Ook kun je met deze wifi toegangspost de deur voor iedereen openen, zelfs als je zelf niet thuis bent. De geïntegreerde bewegingssensor heeft betrekking op alle activiteiten in een straal van maximaal acht meter en geeft meer beveiliging tegen inbraak.

Hoe werkt het?

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd.

binnenpost doorbird

Verschillende uitbreidingen mogelijk

Zoals bijvoorbeeld deze telefoon met ingebouwde DoorBird Applicatie

Specificaties

 • 6% BTW mogelijk (enkel België) indien jouw woning hier in aanmerking voor komt. Lees meer op : vlaanderen.be 
 • Superieure kwaliteit en afwerkings-niveau (‘Made in Germany’)
 • Stevige RVS inbouw kast
 • WiFi deurbel met 180 graden HD camera en intercom voor smartphones en tablets
 • Inclusief stroom adapter
 • Maak foto’s en video’s van wie aanbelt, opslag op de smartphone
 • Deurbel maakt verbinding via WIFI of via netwerk/ethernetkabel (RJ45) (gebruik netwerk kabel wanneer WIFI signaal bij deurbel niet sterk is)
 • Direct een oproep of push-bericht via de gratis Android of iOS app
 • Met PIR infrarood bewegingssensor: dan krijgt u direct een bericht zodra iemand in de buurt komt van de deurbel (kan uit worden gezet)
 • Meerdere apps/gebruikers kunnen oproep ontvangen wanneer iemand aanbelt
 • De oproep kan worden weggedrukt
 • Met infrarood LEDs voor nachtzicht
 • Weerbestendige body
 • Compatibiliteit met een diverse reeks aan toestellen dankzij de openbare API
 • Koppeling mogelijk naar bestaande deurbellen, intercom systeem, appartementsmogelijkheden, enzoverder…

Draadloze deurgong uitbreiding

https://youtu.be/rhsc-0G5bQQ&

De DoorBird IP DoorChime is een extreem veelzijdig en esthetisch ontworpen deurbel om in je huis te plaatsen. Deze deurgong is een ideale aanvulling op elk DoorBird-deurstation. Het kan flexibel geïnstalleerd worden op een muur of plafond. De verbinding van de DoorChime gaat via het WiFi signaal of een netwerkkabel.

Makkelijk aan te sluiten

De DeurGong kan ook aangestuurd worden via een “Power-over-Ethernet” aansluiting. Dat is een soort aansluiting waarmee tegelijk stroom en data over deze kabel kan gestuurd worden (waardoor je enkel de deurbel ziet hangen en niet een voedingsblokje). Deze intelligente deurgong wordt geconfigureerd via de DoorBird applicatie. Naast het volume en verschillende ringtones is het ook mogelijk om de deurgong in te stellen in een “niet storen modus” – en dit kan zelfs via verschillende tijdsintervallen ingesteld worden.

Een DoorBird deurgong kan verbonden zijn met een onbeperkt aantal DoorBirds. Je kan dan voor elke DoorBird een aparte ringtone op het toestel instellen. Stel dat je bijvoorbeeld aan de voordeur en de garagepoort een DoorBird hebt hangen weet je aan welke bel aangebeld wordt.

Download de handleiding hier

Bestellen of vragen over doorbird? contacteer ons vrijblijvend!