Elektriciteitswerken

elektriciteitswerken

Opzoek naar een firma die elektriciteitswerken mét service kan uitvoeren?

Bij Smart Living kan jijterecht voor jouw elektriciteitswerken zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Bart – Hoegaarden (Privé woning)

Wij hebben gekozen voor Smart Living als onze elektricien omdat het makkelijk werken is. Eén partij die verantwoordelijk is voor alarm, elektriciteit, domotica en draadloos internet. De persoonlijke begeleiding van Tim zorgde er ook voor dat we volledig vertrouwen hebben gehad.

wij helpen graag met

Installatie en verkoop verlichting

Met de medewerking van onze lichtstudie specialist bezorgen wij een op maat gemaakte offerte voor jouw verlichting

onderhoud electricien

Kappen, slijpen en afwerken

Wij werken met de laatste nieuwe stofvrije powertools om een vlekkeloze afwerking conform het gevraagde plan te beloven.

onderhoud electricien

Herstellingen

Bij Smart Living nemen wij noodinterventies zéér serieus. Wij zijn steeds bereikbaar voor dringende herstellingen en noodinterventies.

onderhoud electricien

Kappen, slijpen en afwerken

Wij werken met de laatste nieuwe stofvrije powertools om een vlekkeloze afwerking conform het gevraagde plan te beloven.

thuisbatterij installeren

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kunt u elektriciteit opslaan voor later. En dat is vooral interessant indien u zonnepanelen hebt.

Energie Monitoring

Beheer in een oogopslag alle energieverbruiken en efficiëntieverliezen met onze flexibele tools en grijp tijdig in.

Slim maken apparatuur

Dankzij betrouwbare, innovatieve technolgie kunnen wij bestaande woningen slim maken en helemaal naar de 21ste eeuw brengen.

elektriciteitswerken

Doe het zelf

Jij kan op de kosten besparen door zelf een deel van de werken over te nemen. Vraag naar deze specifieke oplossing.

Contacteer ons


[recaptcha]Branddetectie

Wij zijn uw partner voor de installatie van optische en thermische rookmelders met centrale. Deze rookmelders kunnen zowel bekabeld als met batterijen die 10 jaar meegaan voorzien worden.

Relighting

Het vervangen van jouw bestaande verlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen we ook samen op zoek gaan naar een besparende oplossing. Indien gewenst wordt de bestaande verlichting vervangen door een beduidend efficiëntere en energie vriendelijke oplossing op maat van jouw wensen! Hierbij wordt jij voorzien van een dossier waarin de besparingen en het energie verbruik na onze relighting werken duidelijk zichtbaar zijn. Tips en tricks behoren uiteraard ook tot één van de mogelijkheden

Bij dergelijke werken vertrekken we steeds van een berekening van jouw huidige verbruik. Op basis hiervan zullen we interessante alternatieven voorstellen, alsook de mogelijke besparingen uitrekenen.

Zonnepanelen

Ook de volledige installatie van zonnepanelen behoort tot ons vakgebied.

Noodverlichting

Uw noodverlichting dient jaarlijks een zorgvuldige controle uitgevoerd te worden. Doe beroep op Smart Living voor deze controle!

Databekabeling

Wil jij databekabeling laten plaatsen? Smart Living plaats zorgvuldig de nodige databekabeling, dit zowel voor bedrijven als particulieren. We garanderen dankzij onze ervaring een degelijk, bekabeld en draadloos netwerk.

Contacteer ons voor de mogelijkheden te bespreken


[recaptcha]