lifestyle 650


Opzoek naar Bose ?

De spiksplinternieuwe Bose Experience Store bevindt zich in Hasselt – in onze unieke Smart Living concept store. Hier kunnen wij de vele unieke mogelijkheden van Bose systemen uitgebreid aan u demonstreren. Van de compacte Soundlink Bluetooth apparaten tot uitgebreide Lifestyle Home Cinema systemen. Ook multiroom / multizone behoort tot de mogelijkheden. Al deze systemen kunnen ook door ons bij u thuis geïnstalleerd worden en gekoppeld worden aan bestaande apparatuur zodat u volop kan genieten van uw aankoop.

Bose Soundtouch ?

Het Bose SoundTouch™ concept is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen, via Airplay, Wifi en Bluetooth. De Lifestyle systemen kunnen aangevuld worden met een SoundTouch adapter en voor andere ruimtes zijn er de SoundTouch Portable (oplaadbaar), 20 en 30. Voor het aansturen van speakers in de badkamer of de tuin is er de SoundTouch versterker die met alle mogelijke luidsprekers gecombineerd kan worden.   Wat betreft plaatsing en kwaliteit biedt het SoundTouch systeem een unieke flexibiliteit.

Wij helpen je graag verder met :
De installatie

installatie en aansluiten van randapparatuur
toepassen van Adapt IQ instellingen
configureren multiroom zones
ophangen opbouwluidsprekers
uitbreiden van het multiroom systeem
Upgraden Bose Lifestyle systemen

De mogelijkheden

Toevoegen van internet radio op je Lifestyle systeem
iTunes koppelen aan je Bose Lifestyle systeem
Software upgrades van je Bose Lifestyle systeem
Uitbreiden met Apple Mogelijkheden
Bediening via tablet of smartphone
Aankoop en advies

Keuze maken

Wat zijn de mogelijkheden
Hoe kan ik deze het beste integreren
Ik ga bouwen hoe pakken we ons AV systeem aan
Welke speakers passen in mijn keuken
Verhuizen – Renovaties

Verhuizen

Afkoppelen bestaand systeem en verhuizingen
Verplaatsen van een lifestyle systeem
Verlengen draden
Wegwerken kabels

Wij helpen je graag verder de reparatie van je Bose apparatuur

Is jouw oude Bose systeem aan reparatie of vervanging toe. Of wens je de speakers te upgraden of te verfrissen. Misschien wil je streaming toevoegen aan je systeem. Geen probleem, wij helpen je graag verder! Contacteer ons vrijblijvend voor een reparatie aanvraag of controle van je bestaande Bose apparaten. Zowel voor de hoofdtelefoons, multiroom systemen, luidsprekers, acoustimass modules, basboxen, subwoofers, kleine speakers, jewel cubes en gewone speakers.