wat is sonos

Wat is Sonos?

Sonos is een modulair draadloos muzieksysteem. Dit systeem stelt je in staat om op verschillende plekken in huis naar verschillende muziek te luisteren. Luister bijvoorbeeld naar klassieke muziek in de badkamer, jazz in de woonkamer, een opname van natuurgeluiden in de werkkamer en je favoriete internetradiozender in de keuken.

Sonos is een draadloos multiroom muziek systeem.

Met één controller bepaal jij naar welke muziek je luistert in welke kamer en welk volume je in iedere kamer hanteert. Maar je hoeft Sonos natuurlijk niet te gebruiken om naar muziek te luisteren. Dit systeem geeft je tevens toegang tot maar liefst 100.000 internetradiozenders. Daarnaast is het mogelijk om overal in huis het geluid van je tv af te spelen. Hierdoor mis je zo weinig mogelijk van je favoriete tv-serie of die spannende film als je even naar de keuken of de de badkamer loopt. SONOS biedt je een gebruiksvriendelijk, draadloos HiFi-systeem dat muziek streamt naar elke kamer in huis. De SONOS-productlijn bestaat uit verschillende spelers, versterkers, een bridge en meer. Sluit een van je spelers aan op je router en verbind je SONOS-apparatuur daarna draadloos met een druk op de knop. Staat je SONOS-speler niet in de buurt van je router? Gebruik dan de SONOS ZoneBridge en sluit deze aan op de router. Hiermee creeer je een uniek draadloos netwerk waarmee je alle overige SONOS-spelers verbindt.

Sonos: de droom van muziekliefhebbers

Waar je vroeger nog naar de bibliotheek moest om nieuwe muzieksoorten te ontdekken, of eens in de week op de juiste tijd moest luisteren naar dat ene bijzondere radioprogramma, geeft Sonos je toegang tot vrijwel alle muziek die er op aarde beschikbaar is. En het prettige is dat je hiervoor niet plaatsgebonden bent. Je hoeft dus niet langer achter je pc te zitten of je iPad in je handen te hebben om naar je favoriete muziek te luisteren. In plaats daarvan wordt deze direct gestreamd naar luidsprekers op elke denkbare plek in huis.

Stel dat je ’s avonds het nieuwste album van Coldplay aan het beluisteren bent, maar vindt dat het tijd is om naar bed te gaan. Het is dan niet langer nodig om je muziek stop te zetten. In plaats daarvan blijf je naar het album luisteren terwijl je in de keuken een glas water drinkt, in de badkamer een warme douche neemt en je in de slaapkamer in je pyjama stapt. Je hoeft je muziek op die manier geen moment te missen. sonos playbar review

De zogenaamde ‘party mode’, waarbij je dezelfde muziek in meerdere zones afspeelt, is inderdaad ideaal voor feestjes. Zo kunnen je gasten zich vrij door je huis bewegen zonder de muziek te hoeven missen. Vanaf elke plek in huis kun je het volume of de playlist aanpassen.

Sonos is een droom voor muziekliefhebbers omdat je muziek hiermee compleet draadloos en locatie-onafhankelijk wordt. Met Sonos lijkt het net alsof je een live-band in huis hebt, die je in elke kamer prima kunt horen. Geen wonder dat er mensen zijn die beweren dat zij dankzij dit luidsprekersysteem tien maal zoveel muziek luisteren!

Hoe werkt Sonos?

hoe werkt sonos

Bekijk dit filmpje !

 

Sonos als sfeermaker

Je kunt de luidsprekers van Sonos op allerlei manieren gebruiken. In het bovenstaande voorbeeld luister je overal in huis naar dezelfde muziek. Maar je kunt deze speakers ook moeiteloos verschillende nummers op verschillende plekken in huis laten afspelen. Op die manier creëer je ‘zones’ in huis, net zoals luxe hotels dat doen met sfeermuziek in het restaurant, in de lounge en op de toiletten. Bedenk eens hoe je de sfeer zou willen versterken in jouw werkkamer, badkamer en woonkamer. Welke muziek zou je voor elke kamer kiezen?

Sonos voor verschillende muzieksmaken

Het is natuurlijk niet verplicht om allebei naar dezelfde muziek te luisteren. Sonos is de perfecte oplossing voor huishoudens met verschillende muzieksmaken. Maar dat niet alleen. Je hoeft niet eens een andere muzieksmaak te hebben, maar kunt ook simpelweg wat meer upbeat muziek willen horen dan je partner. Met de controller in je hand bepaal je binnen enkele seconden waar ieder naar wil luisteren. Dus jij bijvoorbeeld naar een onvergetelijk album van AC/DC in de garage, terwijl je partner tijdens het koken naar Norah Jones luistert.

Sonos kopen ? Wij installeren hem ook in Hasselt

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we instaat het Sonos systeem in elke woning te installeren met bijhorende oplossingen? Zo installeren wij ook de benodigde netwerk harde schijf voor alle muziek op te slaan en draadloos af te spelen in elke woning. Wij helpen u ook met het aanschaffen van bijhorende muziek streaming diensten zoals Spotify, Deezer, ….

Hulp nodig met de installatie ?

Wij helpen u uiteraard verder met uw Sonos installatie met zowel de opstart als het opstellen van een stabiel netwerk. Wij helpen u van a tot z – verder met uw Sonos systeem? Reeds aangekocht en u heeft problemen met het aansluiten? Contacteer ons voor de nodige oplossingen.

Je smartphone en tablet als afstandsbediening hasselt

Je bedient jouw SONOS-netwerk het makkelijkst met je smartphone of tablet. Een gratis app tovert jouw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat namelijk om tot een volwaardige afstandsbediening. Nu hoef je niet meer uit je luie stoel te komen om door je muziekverzameling te bladeren.  Met de meegeleverde installatiesoftware bedien je jouw digitale muziekverzameling uiteraard ook vanaf de computer.

Waarom kiezen voor Sonos?

  • Verschillende streaming diensten

Sonos kan tot 65.000 nummers aan, verdeeld over 16 pc’s of opslagmedia. Deze verbind je via je router met je Bridge of Sonos Play luidspreker, die de muziek dan naar elke gewenste plek in je huis streamt. Sonos speelt MP3-bestanden af, je iTunes-bibliotheek, WAV-bestanden, WMA-files en nog veel meer digitale muziekbestanden. Ook helpt Sonos je bij het digitaliseren van de muziek die je nog op CD’s hebt staan.hifi home hifi kopen sonos review hifi sonos hifi hifi set hifi sets sonos wireless hifi systeem wireless hifi system review hifi sonos hifi muziek sonos wireless hifi sonos hifi system

  • 100.000 online radiozenders

Is er iets bijzonders gebeurd in Azië en wil je het nieuws zo dicht mogelijk bij de bron vandaan horen? Heb je een rondreis door Australië gemaakt en destijds naar een groovy radiozender geluisterd? Luister je in Spanje altijd naar een zonnig kanaal? Op internet zijn de grootste radiozenders en tegenwoordig ook de kleinere lokale zenders makkelijk te vinden en gratis te beluisteren. Zo lijkt het net alsof je op de bestemming zelf bent, terwijl je je gewoon in je eigen huis bevindt.sonos subwoofer high end audio actieve subwoofer sonsos bluetooth boxen 5.1 luidsprekerset sonnos sosnos zp90 alecto dss-35 muzieksysteem thuis sonons audio systemen audio transmitter hi-fi.de tv sound system wireless home music system audio apparatuur kopen audio miniset microset aanbieding micro audio set home theater set beste audio set

sonos play:5 op kastSpotify

De laatste tijd timmert Spotify flink aan de weg. Wie dit programma van Zweedse makelij nog niet kent, weet niet wat hij of zij mist. Deze enorme online muziekbibliotheek geeft je toegang tot vrijwel alle songs van alle artiesten. Dubbelklik op het gewenste nummer en hij begint te spelen. Wat ook kan is de nummers naar een playlist slepen om ze op een later tijdstip te beluisteren.

Spotify is gratis, maar beperkt de gebruiker dan wel tot 20 uur muziek per maand. Ook krijgt de gebruiker dan om elke paar nummers reclame te horen. Tegen een kleine maandelijkse bijdrage heb je een abonnement op Spotify Premium, waarmee je onbeperkt muziek kunt luisteren en geen reclame hoort. In combinatie met Sonos betekent dit dat je te allen tijde over alle muziek kunt beschikken. onos aanbieding sonos prijs sonos belgie sonos kopen sonos.be sonos prijzen sonos review sonos forum sonos controller sonos te koop

AirPlay 2

AirPlay 2 is een nieuw draadloos systeem van Apple dat langzaam maar zeker in luidsprekers van o.a. Denon, Marantz, Bowers & Wilkins en JBL wordt geïntegreerd. Hiermee kun je jouw muziek vanaf bijvoorbeeld je iPad naar luidsprekers in je hele huis streamen. Sonos biedt dankzij een software-update nu ook ondersteuning voor Apple AirPlay. Om je AirPlay-lijsten op je Sonos-systeem te kunnen beluisteren, heb je een AirPort Express nodig en enkele extra kabels. Het grote voordeel van deze uitbreiding is dat je vrienden nu makkelijk hun playlists op jouw geluidssysteem kunnen afspelen, zonder hun iPod, iPhone of iPad ergens in te hoeven pluggen. Binnenkort beschikbaar op het Sonos muziek systeem !  l

ay 3 play 3 sonos sonos play 3 bridge sonos play 3 installeren sonos play 3 bridge aanbieding sonos luidsprekers pioneer luidsprekers sony luidsprekers kef luidsprekers luidspreker zelfbouw hifi luidspreker

 

Veel gestelde vragen over de draadloze speakers van Sonos

Heb ik een Sonos BOOST nodig?

Heb je een stabiel draadloos netwerk? Dan is het antwoord simpelweg nee, je sluit namelijk na installatie van de app de speaker direct aan op je bestaande WIFI netwerk. Soms is het WIFI netwerk gewoonweg niet betrouwbaar genoeg. Het netwerk kan overbelast worden dankzij het streamen van films, het surfen op het web en niet te vergeten de grote hoeveelheid draadloze apparatuur in huis. Klinkt dit bekend? Dan raden we je de BOOST aan. Met de BOOST maak je connectie met het SONOS eigen draadloze netwerk om zo de unieke SONOS luisterervaring zonder onderbrekingen te blijven ervaren. De BOOST is een apparaat dat een krachtig netwerk neerzet, alleen voor je Sonos luidsprekers. Hoe groot je huis ook is of hoeveel WiFi-apparaten je ook gebruikt, BOOST voorkomt interferentie en verhoogt je bereik. Met drie draadloze antennes wordt het signaal 360 graden rondom uitgestraald dwars door muren en plafonds, voor een feilloze ontvangst zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis. Een andere optie is uiteraard ook een bekabelde verbinding van je SONOS speaker direct naar de router via een ethernet-kabel.

Wil je een homecinema ervaring? Dan is een BOOST noodzakelijk om de PLAYBAR draadloos met de SUB of achterspeakers te gebruiken. Het eigen draadloze Sonos-netwerk is nodig voor de extreem lage latentie tussen PLAYBAR en SUB of achterluidspeakers, zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt.

Werkt Sonos met mijn bestaande apparatuur?

De CONNECT is speciaal ontworpen voor integratie met een externe versterker of receiver, om zo de Sonos-functionaliteit toe te voegen aan een systeem van een ander merk. Heb je al speakers en wil je die blijven gebruiken in je Sonos installatie? Ga dan voor de Sonos CONNECT:AMP.

Kan ik mijn tv laten werken in combinatie met Sonos producten?

Ja, met de PLAYBAR. Dat is niet alleen de enige soundbar die uitstekende hifi-geluidskwaliteit levert voor je televisie, het is ook een volledig draadloos hifi-systeem dat alle muziek ter wereld afspeelt. Eenvoudig te installeren, te bedienen en door je hele huis uit te breiden. Met slechts één optische kabel sluit je PLAYBAR aan op je tv. Je bedient hem met de afstandsbediening van je tv of met de gratis Sonos-apps voor iOS, Android, Mac en pc.

Wat is de ideale Sonos speaker voor mijn kamer?

Velen zullen de muziekervaring met PLAY:1 als fantastisch ervaren: een diepe bass en meer dan genoeg power. Maar je kunt een upgrade naar PLAY:3, PLAY:5 of naar speakers als stereopaar overwegen voor nóg meer bass en power. Over het algemeen is de PLAY:1 prima voor de wat kleinere ruimtes, de PLAY:3 voor de middelgrote ruimtes en de PLAY:5 voor de grotere ruimtes.

Sonos Play:3 en Sonos Play:5

kernwoorden : sonos draadloze speaker draadloze speakers voor tv draadloze speakers tv test draadloze speakers draadloze boxen aldi draadloze hifi speakers draadloze speakers philips draadloze speakers review draadloze speakers aldi draadloze speakers laptop draadloze speakers pc samsung draadloze speakers draadloze speakers 5.1 draadloze speakers jbl draadloze speakers computer goedkope draadloze speakers draadloze wifi draadloze pc speakers draadloze speakers test draadloze stereo draadloze netwerk draadloze computer speakers draadloze speakers home cinema bose luidsprekers draadloze luidsprekers bose bose luidsprekers draadloos sonos of bose bose speakers bose wireless luidsprekers bose sonos bose sonos vs bose bose of sonos bose sonos draadloze speakers bose bose draadloze speakers bose wireless speaker wireless speakers bose bose boxen draadloos
Ontdek het volledig assortiment op de website van Sonos : www.sonos.com
[/vc_column_text]

Contacteer ons voor meer informatie omtrent Sonos Oplossingen

[/vc_column][/vc_row]