Geschiedenis

Smart Living is opgericht door Tim Sevenants in 2012. Daarvoor was Tim audio-video consultant met de bekende Leuvense Verbinnen Audio-Video Projects (website www.verbinnen.be). Tim zijn vader had een succesvolle herstel zaak van audio-video apparatuur en dat draagt bij aan de reden waarom hij zo gepassioneerd bezig is met audio-video en domotica. Na een succesvolle opleiding elektronica kon hij aan de slag in de welbekende Carrefour keten waar hij de multimedia afdeling in goede banen coordineerde in enkele Carrefour hypermarkten. 

Toen Tim opzoek was naar een nieuwe uitdaging kreeg hij van Chris Verbinnen (nog steeds zijn grote voorbeeld) de kans om te starten in zijn HiFi winkel in de Bondgenotenlaan te Leuven. Verbinnen Audio-Video Projects, dé specialist in hoogkwalitatieve, geïntegreerde oplossingen voor intelligente woningen was de perfecte plaats om meer dan 5 jaar ervaring op te doen.  Hier leerde hij met de hulp van Chris Verbinnen en zijn technici alle kneepjes van het vak.

2012 – “We all tried to grow up fast”

In 2012 besloot Tim Sevenants afscheid te nemen van zijn mentor en startte hij samen met een familielid “Smart Living”. Desondanks overdreven veel goesting en passie ontbrak het aan zakelijk inzicht en waren ze genoodzaakt hun activiteiten snel te staken. Met in het achterhoofd houdende “Je kunt alleen maar mislukken als je niets probeert” (en enige tijd bezinning) besloot Tim “Smart Living” terug opnieuw op te starten met nieuwe zakelijke inzichten en een nieuw plan.

showroom lummen

2015 – “It always seems impossible. Until its done.”

Enkele jaren later in 2015 groeide de eenmanszaak van Tim verder door dankzij de wijsheid van Dries Vanstraelen. Dries, al geruime tijd actief achter de schermen bij Smart Living, is een industrieel ingenieur en een krak in management. Dit is de perfecte partner die Smart Living nodig had. Dankzij nieuwe invalshoeken, passie en opnieuw overdreven veel goesting heeft Smart Living een succesvolle popup shop gehouden in Hasselt en aan een diversiteit van beurzen kunnen deelnemen. Ondertussen hebben we besloten nog enige tijd te blijven in de Maastrichterstraat te Hasselt en hebben we meer dan +250 tevreden klanten op ons palmares staan.

smart living hasselt

De toekomst?  – “The best way to predict the future is to create it.”

Smart Living is steeds in beweging en na onze verhuis van onze showroom van Lummen naar Hasselt hebben we besloten om nog harder in te zetten op klantenservice, aftersales en eerlijke prijzen. Met ons nieuwe motto, een correcte prijs – voor een correcte service trekken we 2016 verder door België!

Ben jij onze volgende klant?