Gloednieuwe OnePlus 7T-serie voor het eerst verkrijgbaar bij de OnePlus X Proximus pop-up

Telecommunicatiebedrijf Proximus en smartphone-fabrikant OnePlus maken vandaag hun unieke samenwerking bekend. Voortaan zijn OnePlus-toestellen ook verkrijgbaar bij Proximus. Het is de allereerste keer dat OnePlus een samenwerking aangaat met een Belgische operator. Met deze overeenkomst worden de exclusieve smartphones – als los toestel of in combinatie met een abonnement van Proximus – toegankelijker voor het Belgische publiek.

Ter ere van deze samenwerking vindt de gerenommeerde OnePlus 7T-serie pop-up op 12 oktober onderdak in de Proximus Shop Saint Gilles Espace Louise in Brussel. Daar biedt OnePlus haar community de kans om de langverwachte OnePlus 7T-serie in avant-première te bemachtigen.

We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Proximus”, zegt David Sanmartin, Business Development Director, OnePlus Europe. “Proximus heeft het sterkste mobiele netwerk in België en in combinatie met onze ‘Fast & Smooth’-toestellen leveren we een nog betere gebruikerservaring aan onze Belgische community.

Guillaume Boutin, Head of Consumer Department, Proximus: “Deze samenwerking met OnePlus, biedt ons de mogelijkheid om een uniek aanbod op de markt te brengen voor onze klanten die op innovatie en technologie gebrand zijn. Gecombineerd met onze Epic abonnementen, kunnen gamefans ten volle genieten van de Shadow service, zonder de andere apps te vergeten die eindeloos beschikbaar zijn in Epic omdat de OnePlus een toestel is dat zich uitermate goed leent voor een intens gebruik van het mobiel internet.

proximus smart living

Eerste Pop-up editie in België

De OnePlus pop-up werd in de beginjaren van het bedrijf georganiseerd om de hechte community de nieuwe smartphones te laten zien en te ervaren toen die nog uitsluitend verkocht werden via oneplus.com. Nu zijn de pop-ups een belangrijk en gewaardeerd onderdeel van elke OnePlus-lancering. Elke editie trekt meer en meer fans die uitkijken naar het eerste moment waarop zij het nieuwste toestel in hun handen kunnen houden. Met de OnePlus 7T-serie pop-up zet OnePlus een grote stap voorwaarts. Naast dat het bedrijf voor het eerst een pop-up organiseert in België, is het ook voor het eerst een samenwerking met een telecomprovider. Die combinatie geeft consumenten de mogelijkheid om – met of zonder abonnement – de OnePlus 7T-serie meteen aan te schaffen.

De feestelijke pop-up, met exclusieve goodies, accessoires en uiteraard de nieuwe toestellen, vindt plaats op 12 oktober van 10u00 tot 18u30 in de Gulden-Vlieslaan 43, 1060 Brussel, middenin het populaire Avenue Louise-winkelgebied van Brussel. Ga voor meer informatie naar de website van OnePlus.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *