Tollenberg

Interior, design & lifestyle

Bij Tollenberg bundelen we alles wat met het goede leven te maken heeft. Interior, design en lifestyle zijn verweven tot een conceptstore in hartje Schilde waarin het heerlijk verdwalen is. In elke kamer beleeft u interieur tot in het kleinste hoekje. Elk detail ademt de stijl van Tollenberg waarin modern staal, grote glaspartijen, eigentijds marmer, warme kleuraccenten en fluwelen stoffen hand in hand gaan. Hier proeft u van de sfeer van een grootstad: Parijs, Dubai of New York komt ineens erg dichtbij.

Totaalconcept

Tollenberg is een bijzonder concept, een bezoek aan de showroom is een gastvrije beleving. Wandel door de verscheidene kamers gerenoveerd met behoud van hun waardevolle karakter. In elke kamer zal een realistische interieursetting tot leven komen, volledig ingericht door de partners van Tollenberg. Iedere partner heeft zijn eigen expertise, van kachels tot unieke decoratie en zelfs domotica. Samen vormen ze bij ons een prachtige synergie.

Unieke beleving

Maar genot gaat bij Tollenberg verder dan interieurvormgeving. Ook bij liefhebbers van eigenzinnige gastronomie en andere verwennerij zal onze conceptstore in goede aarde vallen. Maak kennis met unieke wijnen en wijnopkopers met een neus voor goede wijn of geniet van de keuken van Casello waarin de beste Aziatische en Italiaanse smaken fusioneren.

Genieten is een kunst en kunst is genieten. Daarom stellen we regelmatig werken tentoon van artiesten. Er is ruimte voor pop-up exposanten, ontwerpers en meer. Of ziet u in één van onze ruimtes de perfecte eventlocatie of vergaderzaal? Wij hebben alles in huis om de mooie dingen in het leven te vieren.

De Partners

Woonontwerp Peter Deckers

Totaalinrichting

Pure Home Concepts

Fabrics & Vision

Label 180

Fabrics & Vision

De Backer

Haarden

Casello

Restaurant

Belgium Wine Watchers

Wine & More

Glas Vandoren

Glas op maat

Smart Living

Domotica en Audio-Video