0 Items - 0
0
  • No products in the cart.

Doorbird IP Video Door Station Silver D101S Opbouw

Smart Living - maatwerk in domotica, beeld en geluid

Doorbird IP Video Door Station Silver D101S Opbouw

384 incl. BTW

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone en/of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd

SKU: Doorbird_D101S Categorieën: ,

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone en/of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd.

Productbeschrijving
Oerdegelijk, innovatief en tot de nok toe gevuld met technische hoogstandjes. De DoorBird D101 is een deurbel met alle functionaliteiten die de concurrentie ook heeft. En natuurlijk nog veel meer. Infrarood nachtzicht, 180º panoramazicht, HD resolutie, PIR bewegingsdetector, Android en iOS apps en de mogelijkheid om een elektronisch slot aan te sturen. Maar echt uniek is de functionaliteit om zowel voeding als connectie via één en dezelfde netwerkkabel te laten lopen. Een deurbel met PoE dus.

High Definition resolutie voor een kraakhelder beeld
Een beeldresolutie van 1280 x 720 pixels zorgt voor een haarscherp beeld. De combinatie van deze hoge scherpte met een 180 graden panorama lens zorgt ervoor dat je helemaal niets mist van wat er voor je deur gebeurt. De beelden van iedere bezoeker worden trouwens een tijdje opgeslagen. Je kunt dus altijd terugzien wie er aan je deur heeft gestaan.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden
De DoorBird D101 kan worden aangesloten op je bestaande deurbelverbinding. Dat betekent dat het trekken van nieuwe bedrading dus niet nodig is. De connectie met je netwerk is in de meeste gevallen een WiFi verbinding. Even aanmelden op je netwer en je bent klaar om notificaties te ontvangen.

Een andere mogelijkheid is PoE. Als je WiFi signaal niet toereikend is, kun je deze Doorbird deurbel ook via Power over Ethernet aansluiten. Zowel het beeld- en geluidssignaal worden dan getransporteerd door de netwerkkabel. Echt uniek is echter dat ook de voeding van de bel door ide ene kabel gaat. Mits je router dat ondersteunt, natuurlijk.

Degelijk in al z’n facetten
IP54-rating, -20 tot +40º, roestvrij staal, gefabriceerd in Duitsland. Gewoon oerdegelijk dus.

En uiteraard alles wat je van een WiFi-deurbel mag verwachten
Twee-weg audio om met je bezoeker te communiceren is vanzelfsprekend. Een infrarood bewegingssensor die indien gewenst een melding geeft wanneer er iemand in de buurt van je deur komt. Apps voor zowel Android als iOS. Meekijken met de camera, ook als er niemand aan de deur staat.

Een heel eenvoudige installatie

– Verwijderen van je bestaande deurbel
– Aansluiten van de twee uitziende draden van de DoorBird video deurbel
– Installeer je de DoorBird in de buurt van de voordeur
– Jouw DoorBird verbinden met het Internet – via Wi-Fi of netwerk kabel
– Download de gratis DoorBird app en verbind hem met de DoorBird, en klaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doorbird IP Video Door Station Silver D101S Opbouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter your keyword