0 Items - 0,00
0
  • No products in the cart.

Doorbird IP Video Deur Station Zilver D101S Opbouw

Smart Living - maatwerk in domotica, beeld en geluid

-3%

Doorbird IP Video Deur Station Zilver D101S Opbouw

383,99 373,21 incl. BTW

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone en/of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd

SKU: D101S Categorie: Tag:

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone en/of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd.

Productbeschrijving

Oerdegelijk, innovatief en tot de nok toe gevuld met technische hoogstandjes. De DoorBird D101 is een deurbel met alle functionaliteiten die de concurrentie ook heeft. En natuurlijk nog veel meer. Infrarood nachtzicht, 180º panoramazicht, HD resolutie, PIR bewegingsdetector, Android en iOS apps en de mogelijkheid om een elektronisch slot aan te sturen. Maar echt uniek is de functionaliteit om zowel voeding als connectie via één en dezelfde netwerkkabel te laten lopen. Een deurbel met PoE dus.

High Definition resolutie voor een kraakhelder beeld

Een beeldresolutie van 1280 x 720 pixels zorgt voor een haarscherp beeld. De combinatie van deze hoge scherpte met een 180 graden panorama lens zorgt ervoor dat je helemaal niets mist van wat er voor je deur gebeurt. De beelden van iedere bezoeker worden trouwens een tijdje opgeslagen. Je kunt dus altijd terugzien wie er aan je deur heeft gestaan.

Draadloze ding-dong voor binnen

De DoorBird IP DoorChime is een extreem veelzijdig en esthetisch ontworpen deurbel om in je huis te plaatsen. Deze deurgong is een ideale aanvulling op elk DoorBird-deurstation. Het kan flexibel geïnstalleerd worden op een muur of plafond. De verbinding van de DoorChime gaat via het WiFi signaal of een netwerkkabel.


De deurgong kan ook aangestuurd worden via een “Power-over-Ethernet” aansluiting. Dat is een soort aansluiting waarmee tegelijk stroom en data over deze kabel kan gestuurd worden (waardoor je enkel de deurbel ziet hangen en niet een voedingsblokje). Deze intelligente deurgong wordt geconfigureerd via de DoorBird applicatie. Naast het volume en verschillende ringtones is het ook mogelijk om de deurgong in te stellen in een “niet storen modus” – en dit kan zelfs via verschillende tijdsintervallen ingesteld worden.


Een DoorBird deurgong kan verbonden zijn met een onbeperkt aantal DoorBirds. Je kan dan voor elke DoorBird een aparte ringtone op het toestel instellen. Stel dat je bijvoorbeeld aan de voordeur en de garagepoort een DoorBird hebt hangen weet je aan welke bel aangebeld wordt.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden

De DoorBird kan worden aangesloten op je bestaande deurbelverbinding. Dat betekent dat het trekken van nieuwe bedrading dus niet nodig is. De connectie met je netwerk is in de meeste gevallen een WiFi verbinding. Even aanmelden op je netwer en je bent klaar om notificaties te ontvangen.

Een andere mogelijkheid is PoE. Als je WiFi signaal niet toereikend is, kun je deze Doorbird deurbel ook via Power over Ethernet aansluiten. Zowel het beeld- en geluidssignaal worden dan getransporteerd door de netwerkkabel. Echt uniek is echter dat ook de voeding van de bel door ide ene kabel gaat. Mits je router dat ondersteunt, natuurlijk.

Degelijk in al z’n facetten

IP54-rating, -20 tot +40º, roestvrij staal, gefabriceerd in Duitsland. Gewoon oerdegelijk dus.

En uiteraard alles wat je van een WiFi-deurbel mag verwachten
Twee-weg audio om met je bezoeker te communiceren is vanzelfsprekend. Een infrarood bewegingssensor die indien gewenst een melding geeft wanneer er iemand in de buurt van je deur komt. Apps voor zowel Android als iOS. Meekijken met de camera, ook als er niemand aan de deur staat.

Een heel eenvoudige installatie

  1. Verwijderen van je bestaande deurbel
  2. Aansluiten van twee draden op de DoorBird video deurbel
  3. Installeer je de DoorBird in de buurt van de voordeur
  4. Jouw DoorBird verbinden met het Internet – via Wi-Fi of netwerk kabel
  5. Download de gratis DoorBird app en verbind hem met de DoorBird, en klaar!

Wil jij nog meer weten over DoorBird?
Klik hier voor onze uitgebreide pagina!Voorbeelden van installaties uitgevoerd door ons eigen installatieteam 

Om beter gevonden te worden door jou hebben wij deze woorden gebruikt voor Google :
parlofoon kopen, deurbel met intercom draadloos, slimme deurbel, deurbel op wifi, deurbel met camera en intercom draadloos, deurbel met video draadloos, draadloze deurbel met camera intercom, draadloze deurbel kopen, deurbel met video, deurbel kopen, infrarood camera, bel kopen, deurbel met camera, digitale deurbel, wifi deurbel met camera draadloos, deurbel via mobiele telefoon, deurbel met camera en wifi, draadloze deurbel met camera, deur bellen, wifi bel, deurbel met camera smartphone, camera deurbel, ring deurbel kopen, video deurbel, deurbel draadloos kopen, bel met camera, camera voor de deur, intercom deurbel, deurbel, doorbird, draadloze deurbel, deurbel draadloos, deurbel op telefoon, video deurbel intercom draadloos, deurbel met wifi, deurbel bel, camera bel, camera via app, draadloze parlofoon, bel deur, parlofoon met camera, draadloze deurbel iphone, deurbel te koop, deurbel wifi app, ring camera kopen, camera deur, ring video deurbel kopen, intercom draadloos, deurbel met camera prijs, deurbel intercom draadloos, deurbel met camera draadloos, snoerloze deurbel, intercom deur, deurbel met camera intercom, draadloze deurbel camera, draadloze video deurintercom, draadloze intercom, deurbel ring, apple deurbel, deurbel camera, bel met camera draadloos, draadloos deurbel camera, deurbel iphone app, draadloze bel met camera, parlofoon met camera prijzen, doorbird android, deurbel met app, draadloze bel kopen, wireless bell, doorbird video doorbell, draadloze deurbel met camera wifi, friedland draadloze deurbel, draadloze bel, video deurbel ring, deurbel met camera op batterijen, deurbel met camera installeren

Afmetingen 35 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doorbird IP Video Deur Station Zilver D101S Opbouw” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enter your keyword