0 Items - 0
0
  • No products in the cart.

Reparatie en service voor Bang & Olufsen

Smart Living - maatwerk in domotica, beeld en geluid

Reparatie en service voor Bang & Olufsen

Laat ons de klok even terug draaien naar het jaar 1925, ongeveer een kleine eeuw geleden. Op 17 november van dat specifieke jaar, begonnen twee jonge Deense elektrotechnische geschoolde ingenieurs te Struer, een klein gehucht noordwesten van Denemarken met een nieuwe onderneming onder hun eigen naam : Bang & Olufsen (ook gekend onder de naam B&O ) . Svend Olufsen en Peter Bang legden daarmee de basis voor het nog steeds geroemde Bang & Olufsen concern. Een meer dan uit de kluiten gewassen familiebedrijf, dat wereldwijd marktleider is door de meer dan perfecte kwaliteit op het gebied van geluid, beeld en home entertainment. Laat ons u helpen met het installeren van dit prachtige staaltje technologie en design.

Herstel en service dienst

Smart Living helpt u ook verder met alle Bang & Olufsen herstellingen (reparatie) -en bijhorende service voor alle Bang & Olufsen apparaten, zoals de Beosound, Beovision en Beolab reeksen. Onze herstel (reparatie) -en service dienst heeft door de jaren heen ook ervaring in Bang & Olufsen . Wist u dat wij eveneens herstellingen (reparatie) en service bezoeken uitvoeren in het weekend? Meer weten? Klik dan hier!

Wij helpen u onder andere met :

herstellingen (reparatie) en service op alle B&O producten. (Beovision, Beosound, Beoplay, …) ✘ Bang en Olufsen speakers aansluiten. ✘ Bang & Olufsen afstandsbedieningen programmeren ✘ wij helpen u met het configureren van Bang & Olufsen en Appleinternet radio op je Bang & Olufsen? Dat kan, contacteer ons voor de mogelijkheden ✘ bestaande luidsprekers Bang en Olufsen aansluiten op een niet Bang & Olufsen product? Dat kan ook! ✘ wij sluiten je Beovision aan op je home cinema, Telenet decoder of Belgacom box ✘ Bang & Olufsen masterlink of powerlink kabel op maat kopen of laten installeren in een nieuwbouw of verbouwing?

Bang & Olufsen Herstellingen

Aansluiten, reparatie, ophangen en programmeren van Bang & Olufsen apparatuur?

Smart Living kan u eveneens helpen met de herstelling (reparatie) of service van al uw Bang & Olufsen apparaten, zoals de Beosound, Beovision en Beolab reeksen. Onze Bang & Olufsen reparatie -en service dienst specialiseert zich dan ook in Bang & Olufsen herstellingen. Wist u dat wij eveneens herstellingen (reparatie) en service bezoeken uitvoeren in het weekend?

Een snelle reactie tijd.

Wij zullen al het mogelijke doen om uw herstelling (reparatie) zo snel mogelijk terug te bezorgen. Indien gewenst kan er ook geopteerd worden voor een vervang toestel. Zo zal u nooit een belangrijke voetbal wedstrijd moeten missen of je favoriete serie. De tijdspanne van een herstelling (reparatie) kan variëren vanwege de beschikbaarheid van onderdelen, maar bij aanvaarding van een bestek wordt deze eveneens binnen de 7 werkdagen uitgevoerd. Bij sommige oudere toestellen (bij B&O toestellen ouder dan 8 jaar), is het niet altijd mogelijk de vooropgestelde herstel (reparatie) tijd te waarborgen. Alle componenten die nodig zijn om een toestel te herstellen zijn niet altijd beschikbaar. Wij doen dan al het nodige om eventueel vervang onderdelen of onderdelen bij onze collega’s op te vragen. In deze specifieke situatie vragen wij u vriendelijk geduld uit te oefenen.

Is uw toestel buiten waarborg?

Herstellingen en interventies buiten waarborg worden uitgevoerd op basis van een vooraf bepaald uurloon, waar de onderdelen niet inbegrepen zijn. Deze forfait leggen we vast op basis van de fout omschrijving. De forfait is niet van toepassing in onderstaande scenario’s :

✘ diverse defecten bij het zelfde toestel, hier maken we een duidelijk bestek voor op.

✘ in geval van blikseminslag of de nadelige gevolgen ervan

✘ bij overspanning

✘ apparaten beschadigd door insijpelen van vloeistoffen of vochtigheid

Een niet Bang & Olufsen televisietoestel aansluiten op een Beosound of Beolab speaker?

Dat kan uiteraard! Wij hebben het perfecte apparaat wat ervoor zorgt dat jij probleemloos niet Bang & Olufsen televisie toestellen zoals, LG, Samsung, Philips, Sony en veel meer – kan aansluiten op je speakers. Lees op deze pagina alles over deze top oplossing (klik hier!)

Geschiedenis Bang & Olufsen

Peter Bang en Svend Olufsen waren allebei gefascineerd door vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van telefonie, radio en telegrafie wat toen nog in zijn kinderschoenen stond. De eerste radiostations ware reeds in de lucht, maar er kwam toch heel wat bij te kijken om deze uitzendingen te kunnen ontvangen. De radio’s die toen al reeds te verkrijgen waren in die tijd werkten nog op batterijen die vaak onverwacht uitvielen en daarna opnieuw moesten opgeladen worden. Deze beide pientere ingenieurs zochten dus naar een oplossing om radio’s direct via het toenmalige stroomnet onmiddellijk van elektriciteit te voorzien. Hierop volgde het eerste Bang & Olufsen (ook gekend onder de naam B&O ) product, de gekende “Bang & Olufsen Eliminator” . Deze Bang & Olufsen Eliminator was een soort van omvormer waarmee een accu door het stroomnet gevoed kon worden.

Dit designvolle Bang & Olufsen product werd geïntroduceerd in 1926. Met deze doorbraak in de niche van radiotechnieken maakte het piep jonge bedrijf meteen furore, want de Eliminator maakte komaf met alle hinderlijke ruis en garandeerde een veel scherper en constantere ontvangst van radio-uitzendingen dan voor die tijd mogelijk waren. Bang & Olufsen creëerden met deze uitvinding de basis voor de verdere ontwikkeling van radio’s voor de consumentenmarkt. Hun vinding viel zoals het in echte handelsmarkt behoort niet bij iedereen in goede aarde. De fabrikant Hellesen, de grootste Deense batterijenfabrikant in die tijd, startte een massale marketing campagne om het publiek te verwittigen voor de gevaren van een directe aansluiting van radio’s op het elektriciteitsnet. De grondleggers van Bang & Olufsen gingen onverschrokken door en gingen tegenaanval in, en in 1928 waren ze de grootste producent met de Eliminator.

 

Bang en Olufsen Hasselt

Deens topdesign

Van toen af aan heeft Bang & Olufsen (ook gekend onder de naam B&O ) de lat enkel hoger gelegd. Niet alleen wat betreft de kwaliteit van de gebruikte techniek die het bedrijf in zijn geluids apparatuur toepaste, maar ook in de gebruikte beeld technieken.

En niet vergeten, we spreken hier tenslotte over Bang & Olufsen, de design afdeling groeide alleen maar in omvang. Jacob Jensen en Davis Lewis hebben bijvoorbeeld jaren samengewerkt met Bang & Olufsen. Een groot aantal dat deze Deense designers hebben ontworpen staan nu te pronken in diverse collecties over de hele wereld met als pronkstuk de vaste collectie in het MoMa (Museum van de Moderne Kunst)

Innoveren en excelleren op het gebied van geluid, beeld, home entertainment én design, dat zijn nog steeds de bedrijfs-strategieën van het Deense elektronica bedrijf en vormen de belangrijkste pijlers van het grote succes van Bang & Olufsen.

Contacteer ons voor meer informatie omtrent Bang & Olufsen oplossingen


Smart Living is geen erkend B&O-dealer en niet gelieerd aan Bang & Olufsen. Wij verkopen uitsluitend gebruikte Bang & Olufsen-producten. Onze Bang & Olufsen herstellingen gebeuren met onze eigen onderdelen en jarenlange expertise. Informatie Bang & Olufsen dankzij de Bang & Olufsen website en Wikipedia. Disclaimer: The names Bang & Olufsen, B&O, the B&O logo and many of the product details & photographs given on this site are the property and copyright of Bang & Olufsen of Denmark which is in no way associated or affiliated with this site. The information on this Web site is provided only as a guide to potential B&O owners as a service to collectors of B&O products.

Enter your keyword