Bang & Olufsen aansluiten op een ander toestel?

Iconische toestellen

Je kent ze misschien of je hebt zelf misschien één van de iconische Beosound B&O luidsprekers (of radio). Prachtige design en prachtige klank. Nog altijd, na zoveel jaren. Misschien heb jij ook een Beovision Bang & Olufsen televisie gekocht en daar wringt het schoentje. Je zou heel graag het B&O televisie toestel willen vervangen maar je vreest ervoor dat je daardoor ook je gehele Beolab en Beosound apparaten moet vervangen (en die doen het net nog zo goed!)

Dankzij Smart Living hoeft dit niet!

Dankzij onze oplossing wordt het mogelijk om jouw Bang & Olufsen luidsprekers aan te sluiten op je platte tv van Samsung. Een klein opmerking, deze oplossing is niet alleen bruikbaar op een Samsung toestel, maar ook op een Philips, Sony, LG en vele andere tv toestellen.

Bekijk onze product video

Hoe werkt dit dan?

Het enige wat het televisietoestel hiervoor moet hebben is een HDMI aansluiting met ARC uitgang. De meeste televisie toestellen hebben deze functie, je kan die terugvinden door eens te kijken naar de HDMI uitgangen aan de achterkant. Vergeet de zij HDMI aansluitingen ook niet na te kijken.

Ik kan mijn oude apparaten blijven gebruiken!

Na het voorbeeld film te zien te hebben op YouTube was ik overtuigd dat dit de oplossing was. Na een bezoek aan de showroom van Smart Living (wel beter jullie openingsuren communiceren!) was ik overtuigd en heb ik zelf dit bakje kunnen installeren. Alles werkt prima en makkelijk met één afstandsbediening te bedienen!

Steven / België

Hoe ziet zo een HDMI arc eruit?

hdmi arc bang olufsen

Wat doet zo een ARC aansluiting dan?

Zo een ARC aansluiting dient er eigenlijk voor dat het mogelijk wordt om met je televisie afstandsbediening ook de Bang & Olufsen speakers te kunnen bedienen (dus eigenlijk gewoon harder en stiller zetten). Het apparaatje dat wij hier voor gebruiken, werkt op deze manier.

De HDMI kabel sluit je aan op onze converter -en je Bang & Olufsen speakers sluit je dan weer aan op dit toestel. Het is ook perfect mogelijk om de bestaande Beosound speler ook aan te sluiten op de speakers. Zo zorg je er eigenlijk voor dat de installatie werkt als voorheen!

Zoek jij de handleiding? : Download HIER 

Zelf kopen in onze webshop

Vergeet niet te kijken op onze webshop voor meer artikelen!KLIK HIER VOOR DE SHOP!

Werkte perfect op mijn Samsung televisie

Met enige twijfel contacteerde ik Smart Living over deze oplossing en ging toen in op hun “no-cure” “no-pay” voorstel. Hier heb ik geen enkel moment spijt van gehad. Mijn Samsung televisie doet het perfect op mijn Bang & Olufsen Beosound muziek systeem en mijn BnO cd speler blijft perfect werken. Bedankt Tim en Dries!

Henk / België

Installatie hulp of meer informatie nodig?